Wat voor onderneming heeft u? Gaat u binnenkort nog investeren? Is een auto van de zaak voordeliger of houdt u de auto toch in privé? Is de huidige rechtsvorm het meest optimaal? En wat is uw privésituatie? Zomaar een aantal vragen voordat Zwiers aangifte- en belastingadvies uw belastingaangifte of een gedegen fiscaal advies op kan stellen.

Daarom maakt Maaike Zwiers graag eerst vrijblijvend kennis met u.

Wat kan ik voor u betekenen?

Bij een eigen bedrijf komt veel kijken. U wilt zich graag richten op uw onderneming. Natuurlijk wilt u niet te veel belasting betalen. Om maximaal belastingvoordeel te halen moet er optimaal gebruik worden gemaakt van de fiscale regelgeving. Wat is het voordeligst voor u? Zwiers aangifte- en belastingadvies helpt u onder andere bij:

–          aangiften inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting

–          investeringsaftrek

–          auto van de zaak of privé

–          starters- en ondernemersfaciliteiten

–          arbeidsbeloning

–          toepassen van middeling

–          (willekeurige) afschrijving

–          herstructureringen/ rechtsvorm

Herstructurering

Uw eenmanszaak of vof maakt hoge winsten. Of u loopt een verhoogde kans om in privé aansprakelijk gesteld te worden. Wellicht is het verstandig om u onderneming in te brengen in een BV. Maaike Zwiers helpt u onder andere bij:

–          wel of geen BV

–          wel of geen holdingstructuur

–          bedrijfsopvolging

Fiscale geschillen met de belastingdienst

Heeft u een fiscaal geschil met de belastingdienst en komt u er niet uit? Roep tijdig de hulp in van een belastingspecialist. Maaike Zwiers verdedigt uw belangen tijdens boekenonderzoeken en bezwaarprocedures.

 

 

Meer informatie?
(0524) 522373